Bežični pametni alarmni sustav. Iznimno jednostavan za spajanje te nisu potrebne preinake doma ili majstori. U paketu se nalazi centralna jedinica, 7 alarma za vrata i prozore, 3 detektor pokreta, 3 daljinska upravljača, 3 RFID zaštita, 1 eksterna sirena.

HRK 1424,00 kn
  •  
TOP CIJENA

BEŽIČNI ALARMNI SUSTAV SA MOBILNOM APLIKACIJOM

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

SPAJANJE POMOĆU WiFi

IMA EKSTERNU SIRENU

Snimka zaslona (3)
TEHNIČKE SPECIFIKACIJE:
 
  • Alarmni sustav je u potpunosti bežičan. Potrebno je samo napajanje za centralnu jedinicu.
  • Mogućnost spajanja do 100 komada raznih vrsta senzora i drugih dodataka.
  • U paketu se nalazi centralna jedinica, 7 alarma za vrata i prozore, 3 detektor pokreta, 3 daljinska upravljača, 3 RFID zaštita, 1 eksterna sirena.
  • Podržava detektor pokreta, alarm za vrata i prozore, detetkor požara, detektor ugljičnog monoksida, detektor poplave, vanjsko zvono, sirenu i vanjsku sirenu.
  • Svi senzori i dodaci se u spajaju bežično na centralnu jedinicu te rade na baterije. Nisu potrebne nikakve preinake doma ili dolazak majstora.

Centralna jedinica

Centralna jedinica je srce alarmnog sustava. Na nju se bežično spajaju svi senzori i dodaci. Aktivacija, deaktivacija i upravljanje se obavlja pomoću daljinskog upravljača, aplikacije, tipkovnice, sms-om, glasom ili RFID kartice. 2,4″ ekran u boji na kojem se prikazuju sve potrebne stavke i stanje sustava te služi za upravljanje cjelokupnim sustavom.

Da bi alarmni sustav ostao uvijek aktivan i otporan na neovlašteno gašenje sustav koristi inovativne načine obrane. Mogućnost korištenja interneta pomoću SIM kartice i tako sprječava blokadu komunikacije s korisnikom ako nema struje. Također u sebi ima ugrađenu bateriju koja omogućava privremeni rad bez struje.

U paketu se nalazi centralna jedinica, 7 alarma za vrata i prozore, 3 detektor pokreta, 3 daljinska upravljača, 3 RFID zaštita, 1 eksterna sirena.