ALARM S DETEKTOROM POKRETA I DALJINSKIM UPRAVLJAČEM – ZIDNI

Jedostavno rješenje za prevenciju i detekciju provala. S glasnim alarmom od 105dB, odvratiti će provalnike ili privući pozornost Vas ili Vaših susjeda. Jednostavna mnontaža na zid ili u kut prostorije za potpunu pokrivenost.

HRK 275,00 kn
  •  
TOP CIJENA
H49baf247c6e842cda2d50c1682e83a1bY

ALARM SE AKTIVIRA NA POKRET

JEDNOSTAVNO KORIŠTENJE

GLASNOĆA ALARMA 105 dB

UPRAVLJANJE POMOĆU DALJINSKOG UPRAVLJAČA

  • Jednostavna montaža na zid ili u kut sobe
  • 105dB glasni alarm
  • 110° pokrivenost prostorije
  • Rad na baterije
  • Paljenje i gašenje s daljinskim upravljačem
  • 2 daljinska upravljača u pakiranju

Povoljno rješenje za prevenciju i detekciju provala. Alarm se montira na zid ili u kut sobe. Pomoću daljinskog upravljača, alarm možete vrlo jednostavno paliti ili ugasiti.

Zbog dugotrajnosti baterije, alarm je idealan za sigurnost doma kada ne boravite u njemu, bilo na duži ili kraći period. U slučaju aktivacije, aktivirat će se glasni alarm od 105 dB i tako privući Vašu pažnju ili pažnju susjeda ako Vi niste doma. Ujedno, aktiviranjem alarma, provalnik će zbog privučene pažnje napustiti Vaše prostorije. Idealan je za zaštitu vikendica, dvorišnih prostorija, kuća, stanova, poslovnih prostora, itd..

Često se podcjenjuju sigurnosne mjere za zaštitu obitelji i imovine. Provale, osim što donose financijski gubitak, mogu dovesti i do emocionalnih posljedica. Često se dogodi da se žrtve provale osjećaju nesigurno u vlastitome domu dugo nakon provale.

Prema podacima MUP-a, u razdoblju između 2011. do 2015. godine, u Hrvatskoj je izvršeno gotovo 88.000 provala, a ukupna šteta samo u 2015. je iznosila 140 milijuna kuna. Prema petogodišnjem istraživanju Rutgers University School of Criminal Justice iz 2009. godine, broj provala u naseljima pada s rastom broja ugrađenih sigurnosnih uređaja. Provalnici svjesno izbjegavaju domove s ugrađenim sigurnosnim uređajima kao što su kamere, alarmi, detektori pokreta, itd.